Kostvejledning og kostplaner

Uanset om du har brug for en enkelt samtale, en kostplan eller et længere vægttabsforløb, så kan jeg hjælpe dig.

Hvis det var nemt at tabe sig eller leve sundt, så ville alle gøre det

Nogle gange har vi brug for en hjælpende hånd, et kærligt puf, en plan eller mere viden og vejledning. Uanset hvad du har brug for, så er jeg her for at hjælpe dig på din vej til et sundere liv. Alle kostplanerne og kostvejledningen foregår online. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så book en gratis uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan finde det helt rette til dig.

Kostvejledning og kostplaner

Har du svært ved at finde hoved og hale i alle de mange ”gode” råd omkring, hvordan man spiser sundt og opnår vægttab, som findes i alle magasiner og online i dag? For mange er det en jungle og svært at finde ud af, hvilke råd, man skal følge og det bliver en næsten umulig opgave at starte.

Når du booker kostvejledning hos mig, så tager vi udgangspunkt i, hvor du er nu og hvor du gerne vil hen i forhold til kost, motion og din generelle sundhed. Du får en masse inspiration omkring sund kost og vaneændringer og en masse konkrete tips til, hvordan du gør – lige til at gå til.

Det kan være vejledning omkring vægttab, sund kost overordnet eller noget mere konkret.

Jeg vejleder dig i det, du har brug for og deler ud af al min viden, så du går fra vores samtale og ved, hvad dit næste skridt er.

Med din helt egen personlige kostplan kan du nemmere nå dine mål. Kostplanen er lavet ud fra netop dine ønsker – sådan at den passer ind i din hverdag og blandt andet tager højde for, hvad du kan lide at spise.

En personlig kostplan er lavet ud fra beregninger i forhold til din højde, vægt mm. og derfor er den skræddersyet til dig.

Du får en nem og overskuelig plan, som gør det nemt for dig at nå dit mål. Ønsker du vægttab eller vægtøgning får du samtidig en beregning af, hvor længe det vil tage dig at nå dit mål, hvis du følger planen.

Med din personlige kostplan følger et skema til at notere dine mål (vægt, taljemål osv.) så du kan følge din egen udvikling.

Kostplanen indeholder flere forskellige morgenmads-, mellemmåltids-, frokost- og aftensmadsforslag, der er varierende, så du er sikret en varieret kost. Der er ingen besværlige opskrifter eller mærkelige ingredienser og der vil være plads til lidt luksus hver dag.

Du vil desuden få overordnede kostråd i forhold til, hvordan du lever sundere.

Her får for en nem og overskuelig plan med et fastsat dagligt kalorieindtag, som du selv vælger. Planerne indeholder 3 hovedmåltider, 3 mellemmåltider samt et luksus måltid. Samtidig får du flere forskellige forslag til både morgenmad, mellemmåltid, frokost og aftensmad, så du kan spise varierende.

Du kan tracke dine resultater ved hjælp af et skema, så du kan følge din egen udvikling.

Samtidig indeholder planen overordnede kostråd i forhold til sundhed.