Om Jeanette

Jeg er særligt optaget af at hjælpe andre med at finde netop deres særlige vej til sundhed – der, hvor det lykkedes!

Certificeret kostvejleder og personlig træner

Mit mål er at hjælpe kvinder med at leve et sundere og mere energisk liv. Sundhed handler ikke om “quickfixes” for mig; det handler om at skabe forandringer, der holder på den lange bane. Jeg hjælper kvinder med at finde måder, hvorpå de kan tage sig af deres krop og samtidig opfylde alle deres roller i hjemmet og på arbejdet.

For mig handler sundhed om meget mere end kosten og fysisk træning – det handler om, at vi skal have det godt! Jeg er særligt optaget af at hjælpe andre med at finde netop deres særlige vej til sundhed – der, hvor det lykkedes!

Jeg tror på, at vi alle har hver vores særlige vej til et sundere liv – noget virker for nogle, mens noget andet måske virker bedre for dig. Det er det, vi sammen finder ud af. Og måske er jeg ikke den typiske kostvejleder, for hos mig skal der være plads til chokolade eller andet luksus hver dag – også selvom man gerne vil tabe sig.

Jeg har hele mit liv været fysisk aktiv og har siden jeg var 16 år undervist på mange forskellige fitnesshold. I 2019 blev jeg uddannet og certificeret kostvejleder fra Fitness Institute og i 2020 opsagde jeg min stilling som socialrådgiver i en Familiegruppe for at gå all in som selvstændig kostvejleder. Så ud over at undervise på en masse skønne fitnesshold, laver jeg dagligt kostvejledning og kostplaner – både til enkelte og til grupper.

Jeg laver desuden events med oplæg omkring sund kost og bevægelse til firmaer. Men i størstedelen af tiden laver jeg personlige vægttabsforløb for kvinder, som ønsker at tabe sig, og som har brug for vejledning undervejs.

Der er ikke to mennesker, der er ens, og dermed heller ikke to forløb hos mig, der er ens, men fælles for alle er, at jeg møder dig der, hvor du er og støtter dig på din vej til mere sundhed i din hverdag.

Så har du overvejelser omkring vægttab, træning, sund livsstil eller lignende og ikke helt ved, hvor du skal starte, så kontakt mig endelig for en uforpligtende og gratis samtale.