Vægttabsforløb

Kom i mål med dit vægttab!

De fleste af os ved godt, hvordan vi kommer i gang med et vægttab – vi ved inderst inde godt, hvad der skal til

Men… at holde et vedvarende vægttab og komme helt i mål er oftest det svære.

Min opgave er at hjælpe dig med at nå derhen. Med flere års erfaring inden for sundhed, kost, vægttab og træning kan jeg give dig de redskaber, der skal til, for at du opnår resultater. Resultater, der er vedvarende og de rigtige for dig.

Vægttab er mere end bare et tal på vægten!

De forløb jeg tilbyder indeholder ikke kun kostplaner og træningsprogrammer, men går i dybden med dine vaner, tanker og følelser omkring mad, sundhed og dig selv. Forløbene tager derfor udgangspunkt i hele dig. Hvordan din hverdag ser ud, hvad du har nemt ved og hvad der kan udfordre og vigtigst; hvad du gør for at komme nærmere dit mål.

Som kostvejleder er jeg ikke kun fokuseret på, at du skal tabe dig (selvom det selvfølgelig er vigtigt), men at hjælpe dig med at skabe din personlige køreplan, der vil føre dig til et vedvarende vægttab og et sundere liv, der holder på den lange bane.

Jeg er her for at give dig den viden og vejledning, som du har brug for til at nå dine mål.

null

Vælg dit vægttabsforløb

Læs mere her

Book en uforpligtende samtale

Er du i tvivl om, hvorvidt et forløb hos mig er noget for dig? Fortvivl ikke… Du har her mulighed for at booke en uforpligtende samtale med mig, hvor vi sammen afdækker dine ønsker og mål og finder ud af, om et forløb hos mig er det rette for dig.

Samtalen er online og vil tage omkring de 30 minutter. Når du har booket din tid, vil du modtage et link til samtalen i din mail. Husk at tjekke om mailen ender i dit spamfilter.